Vad bättre att mumsa på till Alla Hjärtans Dag än cakepops i kärlekens tecken! Till dessa sötnosar har jag använt överbliven tårtbotten och marängsmörkräm. Jag använder dubbelt så mycket kaka jämfört med marängsmörkräm (mätt i vikt) och här valde jag att färga kaksmeten med lite rosa pastafärg. Allt blandas, rullas till bollar, plattas till och med hjälp av en utstickare fås den fina hjärtformen. Därefter har jag följt samma steg som i denna beskrivning och har sedan dekorerat med choklad och strössel. Den helröda kakan är täckt med candy buttons och därefter har jag spritsat samma choklad med en liten tyll (ca 2 mm) fram och tillbaka över kakan med lite olika tryck för att få det lite bubbligt, ett litet strösselhjärta fick det också bli. Kakan i mitten är täckt med rosa choklad (blandade den röda och vita chokladen) och doppad i rosafärgat socker. Den sista kakan är täckt med vit non-temp choklad, röd och rosa choklad har spritsats till ett rutmönster med hjälp av en liten tyll (ca 2 mm) och tre små marsipanrosor fick bli pricken över i. Mycket rött och rosa. Men är det i kärlekens tecken så är det. Lovepops helt enkelt! <3

image image image image image

”Never love anybody who treats you like you´re ordinary.”
– Oscar Wilde

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment