En bröllopstårta ska naturligtvis reflektera paret vars magar den får äran att mätta 😉 Den är ju på något vis pricken över i efter att ha firat en av de mest speciella dagarna i livet – ens bröllopsdag. Helvita tårtor med en touch av rosa pastelltoner i all sin ära men den färgskalan passar inte alla. När min kusin och hans flickvän gifte sig i smyg fixade jag tårtan i all hemlighet efter lite planering med hans mamma och systrar. Bruden är verkligen en tuff, vacker tjej som bär upp coola skinnbyxor bättre än någon annan jag känner 😉 En tuff, snygg brud ska ju naturligtvis ha en tuff, snygg bröllopstårta.

Jimmy och Denise – jag hoppas er dag var alldeles fantastisk <3

Chokladbotten
Hallonmousse och färska hallon
Chokladmousse med bitar av Centerchoklad

”Two souls but a single thought. Two hearts that beat as one.”
– John Keats

Categories: Bröllopstårtor

2 Responses so far.

  1. Petra Naess skriver:

    Hej, jag ska gifta mig i augusti och skulle vilja att du gör vår bröllopstårta. Jag hittar dock inga kontaktuppgifter och undrar hur man kommer i kontakt med dig. Hör gärna av dig till mig på min mejl.

    Med vänliga hälsningar,
    Petra

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment