Idag firar mina föräldrar 29-årig bröllopsdag. Året de gifte sig var 1987. Jag var fyra år gammal. Jag kan minnas fragment från den dagen men är osäker på om minnena verkligen är ”riktiga” minnen eller bara minnen från fotografier jag har sett. Hur som helst så verkar det ha varit en fantastisk dag och en hejdundrande bröllopsfest! Och så unga mina föräldrar var – med kärlek i blicken och hela livet framför sig! Det är så kul att titta på kort från förr, få en känsla av liven som levdes. Glädjen. Kärleken. Äventyren. Jag beundrar mina föräldrar som hållit ihop under alla dessa år – gudarna ska veta att det inte är lätt! Att hålla ett förhållande vid liv krävs hårt arbete, det kan jag själv skriva på – speciellt nu när man är mitt uppe i småbarnsåren.

Denna speciella dag, den 6:e juni, delar mina föräldrar numera med ett par vänner till dem. M och K valde idag att lova att finnas vid varandras sida och dela livet med varandra. I trädgården hölls ceremonin med de allra närmsta närvarande och med mina föräldrar som vittnen. Må ni leva lyckliga tillsammans <3

M – vi ber för dig! #fuckcancer

image  image image image image
Alla blommor och blad är handgjorda av sockermassa.
image

Chokladbotten
Hallonmousse med färska hallon
Citronmousse

”Passion makes us stronger than we are. Love makes us better than we are. Be passionate about the things you love.”
– Galen Watson

Categories: Bröllopstårtor

One Response so far.

  1. Maria Wiener skriver:

    Älskade Josefin! Först idag var jag inne på din sida! Tack för texten kring vår fina tårta. Lycka till i det stora tårtslaget! Vi håller tummarna för vår fina banrmorska/tårtkonstnär! Maria och Kenneth

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment