Alltså om jag bara visste vad jag gav mig in i haha! Att baka i TV! Vad tänkte jag där egentligen? 😉 Nu sitter jag här sisådär ett halvår senare och kom precis på att javisst ja, jag kanske skulle ta och skriva om mitt äventyr på bloggen 😉 Detta krypin har alltid bara varit mitt, här har jag samlat alla mina tårtor tillsammans med lite kort bakgrundsinfo kring varje projekt. Jag tänker att jag någon gång i framtiden kommer tycka att det är roligt att se tillbaka på. Jag har egentligen inte skrivit till så många fler än mig själv, jag vet att här är lite aktivitet här inne då och då och att mina steg-för-steg-inlägg har uppskattats av en del, men annars är detta ingen sida jag aktivt sprider eller ”gör reklam” för. Till stor del beror det på att jag helt enkelt inte har tid att skriva välskrivna och utförliga inlägg. Hade jag gjort reklam för sidan hade jag automatiskt också känt en stor press att uppdatera sidan oftare och sköta den bättre 😉 Det är därför Instagram passar mig bättre – med kortare inlägg och mer fokus på bilderna 🙂

Ok, nog om det och tillbaka till TV-bakandet. Jag kom alltså med i ”Det stora tårtslaget 2018”! JAG KOM MED!! Efter påtryckningar från vänner och kollegor skickade jag tillslut in en ansökan, skickade in mina tårtbilder, skrev lite om mig själv, blev utvald att komma på intervju och på den vägen är det! Helt galet! Under 3 veckor i oktober/november 2017 spelades det in på Siggesta gård i Stockholm. Inte nog med det…några radiointervjuer, besök från tidningar och ett frukostbak i Nyhetsmorgon blev det också av detta galna tårtkalaset! Här är lite bilder och urklipp och tårtan i fokus i detta inlägg är tårtan jag gjorde inför tidningen Sydsvenskans besök. Lite fjäsk skadar ju inte 😉

Fortsättning följer…

Categories: Övrigt

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment