Ääääntligen fick Lucas sin födelsedagstårta! Det är inte första gången som han har önskat sig en tårta av mig men av olika anledningar har det inte blivit så – förrän nu! Alla barn i släkten sprudlar av så många tårtidéer så det nästan är svårt att runda av deras tankar för att till slut komma fram till vad de verkligen vill ha. I år ville Lucas ha en Avengerstårta men efter lite eftertanke ändrade han sig till Star Wars. Ja vem har sagt att det är lätt att välja? Särskilt när man är liten! Mina barn är exakt likadana och har tusen idéer för en och samma tårta. Ibland kan det därför bli så här – dvs att vi istället samlar alla favoriterna till en härlig dessert-mashup 😀

image image image image

Chokladbotten
Citronmousse
Jordgubbsmousse

Luke: I don´t believe it!
Yoda: That is why you fail.

Categories: Barntårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment