Alltså, hur söt får man vara?? Min yngsta son och denna prinsessa går på samma förskola och hennes mamma är en av mina härliga vänner. Veckan innan prinsessans födelsedag träffades vi på gården på förskolan. Hon informerade mig om att hon minsann fyllde år nästa vecka och bjöd in mig på hennes pyjamasparty. Enda kravet var att jag var tvungen att ha på mig en Mimmipyjamas. Vidare informerade hon mig om att hennes pappa skulle baka en födelsedagstårta (?) – en Mimmitårta såklart 😉 Här på bilden bjuder hon in till fika i sin nya lekstuga som hon fick i födelsedagspresent! En väldigt överraskad och sprallig nybliven 4-åring med sin Mimmitårta. Mitt hjärta smälter!!! 😀 <3

PS: Gjord av mig, inte av hennes pappa hihi 😉 <3

image

image image image image

Chokladbotten
Jordgubbsmousse med skivade färska jordgubbar
Mjölkchokladmousse med Centerchokladbitar

”Like star dust glistening on fairies wings, little girls dreams are of magical things.”
– Sherry Larson

Categories: Barntårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment