En Barbietårta måste väl vara en drömtårta för vilken liten prinsessa som helst 🙂 En väldigt rolig och annorlunda tårta – Barbiebenen är inlindade i plastfolie och tårtan är urgröpt i mitten och Barbien sticks sedan ner. Innan dess blev hon påklädd med sockermassa på överdelen. Barbie fick denna gången gestalta populära isprinsessan Elsa från Disneyfilmen Frost. Snögubben Olof fick naturligtvis också vara med på ett hörn. Allt med en härlig vinterkänsla – vem har sagt att inte det funkar alldeles utmärkt trots att det är mitt i sommaren 😀

Jag hittade en jättefin tutorial från Pink Cake Princess som jag följde när jag gjorde tårtan: Tutorial Elsatårta

image image image

Chokladbotten
Jordgubbsmousse
Chokladmousse

”An act of true love can thaw a frozen heart.”
– Olaf (Frozen)

Categories: Barntårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment