Min älskade brorsdotter Nicole firade sin 3-årsdag med Musse och hans vänner. Jag tog tacksamt emot en hel drös med figurer som min svägerska hade köpt för att sätta på tårtan – så nej figurerna är inte ätbara! Första gången jag ”fuskar” med figurer som inte är gjorda av socker men definitivt inte sista 😉 Hur smidigt som helst ju – och sparar såååå mycket tid! Förstår ju såklart grejen med att ha handgjorda, ätbara figur, det blir ju som ett specialgjort konstverk! Men hade jag gjort figurerna av socker hade jag nog fortfarande stått och knåpat på dem – de är ju så himla många 😉 På detta viset fick Nicole dessutom figurer att leka med 🙂

image image image image

Chokladbotten
Jordgubbsmousse
Passionsmousse

”To laugh at yourself is to love yourself”
– Mickey Mouse 

Categories: Barntårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Baka i TV

Posted on apr - 22 - 2018

0 Comment

Hundkalas

Posted on okt - 15 - 2017

0 Comment

Bröllopstårta i svart och...

Posted on sep - 29 - 2017

2 Comments

Liams Minecrafttårta

Posted on aug - 28 - 2017

0 Comment

En svärmorsdröm

Posted on aug - 16 - 2017

0 Comment