Ett helt år har gått! Ett nytt litet liv har vuxit sig stor och har en självklar plats i denna värld! Fantastiska framsteg har upplevts – en utveckling utan dess like. Glädje har fyllt upp hjärtan som inget annat. Oändlig kärlek har skapat en stark vilja att beskydda. Att alltid finnas där. Denna fantastiska men också omtumlande förändring i livet som det innebär att bli förälder kan väl inte gå någon obemärkt förbi! Visst är det väl allt en speciell milstolpe – det där första året! 1 år! Klart att det ska firas med buller och bång! Och vad härligt att jag får ha en liten roll i detta firande genom att få äran att baka tårta <3 Denna gången var det lille Oscars tur att bli firad på sin ettårsdag. Hans föräldrar gav mig helt fria händer vad gällde tårtans utseende och så här blev den 🙂

image image image

Chokladbotten
Hallonmousse
Chokladmousse

”Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek så kommer folkvettet av sig själv.”
-Astrid Lindgren

Categories: Barntårtor, Doptårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment