Ett glatt gäng av vänner och familj har överraskat min kusin med en babyshower. Hon och hennes sambo väntar en liten pojke i April – en efterlängtad prins med andra ord 🙂 Vi hade en jättemysig dag med god mat, roliga lekar och så lite sötsaker på det, däribland denna tårta. Och visst blev den allt i sötaste laget hihi 🙂 Sååå himla rolig att pyssla med och den blev riktigt härlig tycker jag <3

Denna gången fick sockerbebisen en söt liten utklädnadsdräkt. Den lilla grodan vilar på ett näckrosblad omringad av lite lätt skvalpande vatten samt några vita näckrosor. ”Vattnet” är gjort av pyntgelé (på tub från Dr Oetker), vassen är uppbunden på floristtråd och stenarna är gjorda av marsipan (vit och svart som blandats lite lätt tills massan blev lagom melerad).

image image image image

Chokladbotten
Vit chokladmousse med jordgubbscrisp
Rostade hasselnötter i dulce de leche
Mjölkchokladmousse

”You have to kiss a lot of frogs before you find your prince”

Categories: Barntårtor, Doptårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment