Om man gillar choklad i alla dess former och varianter bör man inte missa denna! En rejäl chokladbomb – mäktig som få. Gott gott gott! Häng nu med på beskrivningen och försök att inte snubbla på ordet ”choklad” – det nämns nämligen ett par gånger 😉

Saftiga chokladbottnar, vit chokladmousse med jordgubbscrisp, rostade hasselnötter i kolasås (karamelliserad mjölk) och slutligen en len chokladmousse gjord på både mjölkchoklad och mörk choklad. Tårtan är spacklad med en marängsmörkräm blandat med smält mörk choklad. Över tårtan rinner en krämig chokladganache och så chokladdoppade jordgubbar på det! Choklad, choklad, choklaaaaaad!! 😀

Vem är då avslutningsvis de lyckliga vinnarna? Jo, mina fantastiska arbetskamrater som jag med en klump i hjärtat nu har lämnat för att blicka framåt mot nya äventyr. Men inget avsked utan tårta. Jag hade i alla fall inte vågat komma tomhänt haha 😉

image image

image

image

”Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn´t do than by the ones you did. So throw off the bowlines. Sale away from safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”
– Mark Twain

Leave a Reply


Senaste inlägg

Baka i TV

Posted on Apr - 22 - 2018

0 Comment

Hundkalas

Posted on Okt - 15 - 2017

0 Comment

Bröllopstårta i svart och...

Posted on Sep - 29 - 2017

2 Comments

Liams Minecrafttårta

Posted on Aug - 28 - 2017

0 Comment

En svärmorsdröm

Posted on Aug - 16 - 2017

0 Comment