Tårtan i detta inlägg gjordes för nästan två månader sedan men jag har helt enkelt glömt bort att den inte var postad på bloggen så det fick det bli snabb ändring på. En god vän till min mamma döpte sina tvillingpojkar och jag fick äran att hjälpa till med tårtan. Önskemålet var någonting med bilar. Tårtan fick ett helt gäng med färgglada små bilar som åker omkring runt varje våning. Naturligtvis fick där i alla fall vara en polisbil som håller ordning och reda på gatorna och likaså en brandbil med vattenslangen virad runt mellanvåningen, redo att ingripa vid en eldsvåda. På toppen av tårtan finns passande trafikskyltar :). En sto….eller jag menar dopskylt, och så barnens namn på varsin skylt pekandes åt varsitt håll! Tyckte det blev lite småkulig symbolik i det hela – två tvillingpojkar som drar åt varsitt håll. Mamma och pappa får helt enkelt förbereda sig på att de inte alltid kommer vilja samma sak de små liven – varken som varandra eller som sina föräldrar 😉

20140329-143729.jpg 20140329-143745.jpg 20140329-143805.jpg 20140329-143824.jpg

Chokladbotten
Chokladmousse
Citronmousse

”It´s double the giggles and double the grins, and double the trouble if you’re blessed with twins”.
– Unknown

Categories: Barntårtor, Doptårtor

2 Responses so far.

  1. thegardenbakery skriver:

    Den är så superfin! Så skönt att du är färdig med din utbildning och spännande att du är igång och jobbar! Förstår att det är svårt att hinna med tårtmakeriet.. Jag är igång och pluggar igen och jag känner också att det är svårt att hinna med och att ens känna för det när det är fullt ös på alla andra områden i livet. Kul att du verkar ha kommit igång med något projekt nu, var det bröllopstårta? (instagram) Du är i alla fall helt fantastiskt duktig och jag ser fram emot varje tårta och varje inlägg du gör 🙂
    Kramar!!

    • Tack så mycket! Ja nu börjar vardagen så smått infinna sig igen när man är igång med jobb och allt. Börjar känna sug efter tårteriet men som du säger så är det svårt att hinna med. Ja bröllopstårta stämmer och planeringen är i full gång – det är min bror som ska gifta sig 😀
      Tack snälla vad glad jag blir för dina fina ord <3 KRAM

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment