Den före detta Hela Sverige Bakar-finalisten (2012) Josephine Palm släpper nu boken ”BAKA – lite glammigare, lite roligare ”, där en kampanj kallad Rock´n´Bake är en del i marknadsföringen. I och med Rock´n´Bake-kampanjen har det hållits en tävling där det utmanats till att baka rockiga bakverk. Efter tips om tävlingen från andra bakglada i en grupp jag tillhör på facebook anmälde jag min rockiga, romantiska bröllopstårta till tävlingen. Jag tyckte det kunde vara en kul grej och den passade ju så himla bra till just det temat 🙂

Igår avslöjades vinnarna i de olika kategorierna – och jag vann i kategorin The Bake´n´Glammer där priset gick till den deltagare som bakat den glammigaste och rockigaste kakan 😀 :D. Woohoooo!!!! Såååå roligt!!! 😀

the_bake_n_glammer

”Grattis! Du är vinnare i kategorin The Bake´n´Glammer! Vi tycker att din bröllopstårta á la pirat rockar! Kärleken är verkligen det som rockar världen. För din tekniska kompetens och ett slutresultat som har fått många ”åh” och ”ah” är du utan tvekan Rock´n´Bakes egna Bake´n´Glammer!”

Nedan ser ni vinnarna i de andra kategorierna, The Rock´n´Roller och den största kategorin The Ultimate Rock´n´Baker. Stort grattis till Tove och Simone som tävlade och vann med dessa häftiga bakverk. Bilderna är lånade från Rock´n´Bakes hemsida. På hemsidan kan ni som önskar läsa mer om de olika kategorierna och juryns fina motiveringar till de andra vinnarna, där finns också information om hur du beställer ett eget exemplar av Josephine Palms bok ”BAKA – lite glammigare, lite roligare ”. På Rock´n´Bakes hemsidan eller via denna länken på youtube kan ni se det filmklipp som vinnaren av The Rock´n´Roller tävlade med där hon visar sin rockiga bakmetod 🙂

vinnare-rocknroller

ultimate_rocknbaker

Vill ni se fler bilder på min rockiga bröllopstårta hittar ni mitt ursprungliga inlägg om tårtan här. Och tack än en gång fina M & M för att jag fick göra er bröllopstårta – utan er hade jag ju inte vunnit 😉 <3

Rock on!!!!

”Glamour är inte en stil – det är en känsla”
– Josephine Palm/Rock´n´Bake

Categories: Bröllopstårtor, Övrigt

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment