Jag som trodde jag skulle lyckas undvika göra alla dessa hundratals fyrkanter i gröna nyanser a la Minecraft men icke. Kunde i och för sig valt att bara göra en enfärgad grön tårtbricka men då hade den ju saknat pricken över i, eller hur? 😉 När Liam valde Minecrafttema tänkte jag dock direkt på alla gubbarna och började fundera på vilka jag skulle göra men Liam var tydlig med sina önskemål – ”en bomb vill jag ha mamma” och i nästa mening utbrister han ” kan du göra så att den kan sprängas också?”! Ehh, nja kanske hoppar vi över det där sista (nog för att det ibland kan se ut som att en bomb exploderat när jag har härjat i köket) men två isfacklor kunde vi fixa så att det i alla fall blev lite känsla av att stubinen brann och explosionen var nära 😉

Chokladbotten
Chokladmousse
Vit chokladmousse
Passionsfruktsmousse

 

Categories: Barntårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment