Så var dagen äntligen kommen – två blev en! Kärleken flödade och alla som medverkade på ett eller annat sätt fylldes av värme och gemenskap. Ingen lämnades oberörd och alla var överens – kärlekens kraft är starkast av allt! Inga hemskheter i världen kan rubba oss då! Denna fantastiska dag firades med släkt och vänner på Hemvärnsgården i Staffanstorp – min vackra kusin L lovade evig trohet och kärlek till sin M. Det bjöds på alldeles perfekt bröllopsväder och inte ett öga var torrt under en nära, personlig och kärleksfull vigsel i den prunkande försommarträdgården. Min talangfulla svägerska sjöng ”Kärleksvisan” och de ljuva tonerna fyllde oss alla med lycka och glädjetårar – för brudparet, för kärleken, för gemenskapen, för livet!

Kvällens bröllopsmiddag avslutades med en majestätisk tårtkreation som naturligtvis följde bröllopsfärgerna i lila och guld och i en design som är skapad av mig tillsammans med bruden. Jag är oerhört stolt och ärad över att få förtroendet att få baka deras drömtårta. Den hemliga ingrediensen för lyckad bakning är alltid kärlek och det blir verkligen extra tydligt när det bakas till bröllop <3

All kärlek till er och tack för en fantastisk, oförglömlig dag!

Amor Vincit Omnia

Chokladbotten
Chokladmousse med bitar av Centerchoklad
Hallonmousse med färska hallon

”Marriages, like a garden, take time to grow. But the harvest is rich unto those who patiently and tenderly care for the ground.”
– Darlene Schacht

Categories: Bröllopstårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Baka i TV

Posted on apr - 22 - 2018

0 Comment

Hundkalas

Posted on okt - 15 - 2017

0 Comment

Bröllopstårta i svart och...

Posted on sep - 29 - 2017

2 Comments

Liams Minecrafttårta

Posted on aug - 28 - 2017

0 Comment

En svärmorsdröm

Posted on aug - 16 - 2017

0 Comment