Min brorson Joel är en lastbilsälskande nybliven 2-åring. Jag minns att mina killar hade en förkärlek för samma sak, eller egentligen alla stora brummande fordon, i den åldern 🙂 Joel fick ett helt gäng med lastbilar i present så nu saknas bara att hans pappa, min bror, bygger honom ett lastbilsgarage så han vet vart han ska göra av alla. Storasyster har ju en lekstuga, så då är det väl inte mer än rätt att han får ett eget garage!

Eftersom lastbilar är livet står inget mindre än just en lastbil på toppen av hans födelsedagstårta. Första bilden här nedan visar insidan av lastbilen som, i vanlig ordning, är gjord av en rice krispies/marshmallowblandning. Flaket är fyllt med krossade Oreokex – just Oreos är perfekta att använda för att efterlikna jord. Stenar och koner är också gjorda av sockermassa/marsipan och mörk choklad färgad med svart chokladfärg fick efterlikna ett oljeläckage rinnandes ner för tårtkanten.

Chokladbotten
Hallon/jordgubb/blåbärsmousse samt färsk frukt (hallon och blåbär)
Passionsmousse

”Play is the highest form of research.”
– Albert Einstein

Categories: Barntårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Baka i TV

Posted on Apr - 22 - 2018

0 Comment

Hundkalas

Posted on Okt - 15 - 2017

0 Comment

Bröllopstårta i svart och...

Posted on Sep - 29 - 2017

2 Comments

Liams Minecrafttårta

Posted on Aug - 28 - 2017

0 Comment

En svärmorsdröm

Posted on Aug - 16 - 2017

0 Comment