Möt Snorlax. Snorlax är en Pokémon. En vanlig dag i Snorlax liv består mestadels av att sova. Om han mot förmodan vaknar till är det i princip endast för att äta. Han är definitivt inte kräsen med maten men nöjer sig inte med enbart lite mat utan vill gärna ha flera hundra kilo mat för att bli nöjd. All god mat har gett honom en rund och go mage och snäll som han är låter han ofta barn och små Pokémons hopp på hans stora mage. Idag ska Snorlax gå på Liams 10-årsparty. Dagen till ära har han tagit på sig sin finaste röda slips och har med sig två pokébollar med spännande överraskningar till födelsedagsgrisen. Lat som han är orkar han inte gå dit utan liftar naturligtvis sovandes på kalastårtan. Hoppas Liam, Snorlax och alla deras vänner får en superduperrolig dag! 😀

img_9689 img_9690 img_9691 img_9692

Chokladbotten
Chokladmousse med bitar av Centerchoklad
Mangomousse

”We do have a lot in common. The same Earth, the same air, the same sky. Maybe if we started looking at what´s the same instead of always looking at what´s different…well who knows?”
– Pokémon

Categories: Barntårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Baka i TV

Posted on Apr - 22 - 2018

0 Comment

Hundkalas

Posted on Okt - 15 - 2017

0 Comment

Bröllopstårta i svart och...

Posted on Sep - 29 - 2017

2 Comments

Liams Minecrafttårta

Posted on Aug - 28 - 2017

0 Comment

En svärmorsdröm

Posted on Aug - 16 - 2017

0 Comment