Yoda, Death Star, Stormtrooper, lasersvärd och stjärnor. Kan det bli mer Star Wars än så här? 😀 Min äldsta son, Elliot, och Milo har känt varandra sedan de föddes och har tillbringat stora delar av sina första sex år tillsammans. Jag och hans mamma träffades massor under vår föräldraledighet och därefter har pojkarna följts åt på förskolan. Först förra året när de började förskoleklass skiljdes de åt och började på olika skolor. Men än idag är det som om de aldrig varit ifrån varandra när de väl träffas. Våra härliga, goa killar!!

Sommaren är verkligen en hektisk tid gällande firande av alla slag. Jag har meddelat familj och vänner att det numera är förbjudet att ploppa fram fler barn under sommarmånaderna haha. Inga fler bullar i ugnen nu – min ugn är i alla fall överhettad och klarar inte mer bakande 😉 !! Man kan ju tycka att jag borde kunna tala dem tillrätta – barnmorska och allt! Jag får kanske åka runt på turné och föreläsa om säkra preventivmedel 😉

Milo och lillasyster Amie fyller år med bara några dagars mellanrum. Trots att jag bokstavligen ANDATS tårtor de senaste veckorna fick ju lillasyster Amie sin Mimmitårta och då kan ju naturligtvis inte storebror bli utan <3 Milo visste dock ingenting utan tårtan blev en överraskning på kalaset och bars fram till pampig Star Wars-musik och fick Milo att tappa hakan. Lyckat med andra ord!! 🙂

image image image
image

Chokladbotten
Chokladmousse med hackad vit och mörk choklad
Jordgubbsmousse med skivade färska jordgubbar

”Truly wonderful, the mind of a child is”
– Yoda

Categories: Barntårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment