Ingen förtjänar en tårta så mycket som min sons underbara pedagoger! Året i förskoleklass har gått alldeles för snabbt och snart är min stora lilla kille redo att börja ettan. Men först ska vi njuta av ledighet tillsammans under en förhoppningsvis solig sommar. Veckan då det är skolavslutning är lite hektisk så därför valde jag att bjuda på tårta idag istället – lite fredagsfika är väl aldrig fel? 🙂

Recept med rabarber har fullkomligt exploderat i mitt flöde både på FaceBook och Instagram så därför kändes det som ett enkelt beslut att köra på den trenden. En mousse på rabarber och färska jordgubbar – det kan knappast bli mer sommar än så eller hur? En frisk, bärig mousse passar alldeles perfekt tillsammans med något lite sötare – valet landade därför på en vit chokladmousse med kokos. Det var smaskens att slicka skålarna kan jag lova!

image

image image image

Chokladbotten
Jordgubb- och rabarbermousse
Vit choklad och kokosmousse

”Att leva är inte nog. Solsken, frihet och en liten blomma måste man ha.”
– HC Andersen

 

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment