Min bror har två fantastiskt fina barn som jag är stolt fadder till! Jag älskar dessa små sötnosar och kommer alltid att finnas där för dem – jag hade tagit mig an dessa barn som mina egna utan att tveka en sekund <3 För storasyster Nikki är mina barn omtyckta buskompisar som lär henne allt de kan om piratröveri, cowboypistoler och superhjältar. Hon är så söt Nikki – hon kallar nästan aldrig på pojkarna var för sig utan utan det är alltid ”killarna” 🙂 Lille Joel kommer med all säkerhet komma in i gänget så småningom – och så är det ju bara för Nikki att fortsätta kalla ”kiiiiillaaaaarnaaa”!!

På Joels dopdag visade sig oktober från sin bästa sida – en härligt, krispig höstdag med solen lysande ikapp med lille Joel. Prins Joel är en riktig liten solstråle som charmade alla i kyrkan – mamma Caroline sjöng en sång tillägnad sin son och han riktigt lös upp och bjöd på sina största leenden när han fick ögonkontakt med sin mamma under framträdandet! Så fantastiskt att se <3

Prins N(J)oel (skriven av Linn Maria Wågberg)

Jag såg själva livet i dig när du kom,
jag såg hela himlen bakom.
Du var allt som mirakel betytt,
och jag kände hur jag föddes på nytt.
I rummet omkring oss stod änglarna tätt,
de log emot oss på sitt himmelska sätt.
Skyddade sin gåva till mig,
och jag tackar Gud för att han sänt dig.

Du är prins av lycka,
prins av kärleken.
Hertigen av äventyret, nyfikenheten.
Inte först, inte störst men väldigt speciell.
Jag är så glad att du finns,
min älskade lilla prins.

Jag önskar du får precis det du vill,
jag önskar dig världen och himlen därtill.
Vet att livet väntar på dig,
och att jag alltid ska finnas för dig.

Du är prins av lycka…

Vinden viskar ömt ditt namn,
och viskar kom och lek.
Full av skratt mitt hjärtas skratt,
och stora kärlek.

Du är prins av lycka…

image image image image image image image

Chokladbotten
Chokladmousse med färska hallon
Passionsmousse

”Du vet väl om att du är värdefull. Att du är viktig här och nu. Att du är älskad för din egen skull. För ingen annan är som du.”
– Ingemar Olsson

Categories: Barntårtor, Doptårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Baka i TV

Posted on apr - 22 - 2018

0 Comment

Hundkalas

Posted on okt - 15 - 2017

0 Comment

Bröllopstårta i svart och...

Posted on sep - 29 - 2017

2 Comments

Liams Minecrafttårta

Posted on aug - 28 - 2017

0 Comment

En svärmorsdröm

Posted on aug - 16 - 2017

0 Comment