Denna chokladbomb till tårta är gjord till en före detta arbetskamrats babyshower. De små söta bebisarna på toppen är riktigt populära inom ”tårtvärlden” och har fått äran att pryda määängder med tårtor. Bebisarna görs av sockermassa eller marsipan med hjälp av en silikonform. Genom att måla dem lite med pulverfärg blir de ytterligare lite sötare – lite hår, skuggningar och rosiga kinder så är de svåra att motstå 🙂 I detta fallet väntades tvillingar och de visste inte om det skulle bli flickor eller pojkar så tårtan gjordes i någorlunda neutrala, mjuka färger.

image image image

Chokladbotten
Chokladmousse
Vit chokladmousse

”There are only two lasting bequests we can hope to give our children. One is roots; the other, wings.”
– Hodding Carter Jr

Categories: Barntårtor, Doptårtor

Leave a Reply


Senaste inlägg

Baka i TV

Posted on apr - 22 - 2018

0 Comment

Hundkalas

Posted on okt - 15 - 2017

0 Comment

Bröllopstårta i svart och...

Posted on sep - 29 - 2017

2 Comments

Liams Minecrafttårta

Posted on aug - 28 - 2017

0 Comment

En svärmorsdröm

Posted on aug - 16 - 2017

0 Comment