Anna och Andreas gifte sig lite grann i smyg i somras med endast närmsta familjen närvarande. För ett par veckor sedan firade de dock sina nyblivna titlar som herr och fru genom att ställa till med stor fest tillsammans med alla nära och kära. Dessutom fyller båda jämnt detta året och de slog därför två flugor i en smäll.

Tårtorna gick i en stilren design i vitt, svart och guld. En av tårtorna fick representera giftermålet där varsin halva fick spegla brud respektive brudgum. Den andra tårtan förmedlade parets beaktningsvärda ålder 😉 Det här med ålder alltså! Jag vet inte hur ni känner men jag tycks hela tiden höja ribban för ”vuxenålder”. I 20-årsåldern kändes liksom 30 som den magiska gränsen men nu i 30-årsåldern bestämmer jag mig nog för att höja den till 40 haha! Tur man inte är äldre än vad man känner sig. Hur som helst, stort GRATTIS till Anna och Andreas som nu blivit vuxna och dessutom gift sig….bara det är ju hur vuxet som helst?!? 😉 😉 😉

image image image image image

Chokladbotten
Passionsfruktsmousse
Chokladmousse

”The trick is to enjoy life. Don´t wish away your days waiting for better ones ahead.”
– Marjorie Pay Hinckley

Leave a Reply


Senaste inlägg

Lillebror fyller em8ji

Posted on aug - 29 - 2019

0 Comment

Liten har blivit stor

Posted on jul - 12 - 2019

0 Comment

Regnbågskakor

Posted on jun - 15 - 2019

0 Comment

Förtrollande pasteller

Posted on jun - 8 - 2019

0 Comment